Tiedostojen ja kuvien varmuuskopioimiseen on monta hyvää syytä, sillä varmuuskopioiden avulla muun muassa turvaat tiedostosi haittaohjelmien hyökkäyksiltä tai yllättävältä tietokoneen hajoamiselta.

Abelssoft Backup tekee tärkeiden tiedostojen varmistamisesta mahdollisimman vaivatonta. Käyttöliittymässä on helppo poimia ne kansiot tai tiedostot, joista halutaan tehdä varmuuskopio.

Varmuuskopion voi vielä salata niin, etteivät ulkopuoliset voi päästä niihin missään tapauksessa käsiksi, ja ohjelma tekee sen vieläpä melko nopeasti.

Automaattisen varmuuskopion ajastaminenkin onnistuu, jos varmuuskopiointi unohtuu muuten liian helposti.

Ohjelman käyttöliittymä on englanninkielinen, mutta valikoissa on silti helppo liikkua. Käyttäjä voi esimerkiksi valita helposti toiminnon, jolla kaikki Word-asiakirjat kopioidaan kerralla turvaan tietokoneesta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".