HUOM!

Tällä sivulla oleva Lataa ohjelma -painike ohjaa ohjelman valmistajan sivulle.

Tietokoneen tiedostoista varmuuskopiota tehdessä tarjolla on kaksi tapaa: Varmuuskopion voi tallentaa paikallisesti, jolloin se tehdään yleensä tietokoneeseen liitettyyn ulkoiseen kiintolevyyn. Toinen vaihtoehto on käyttää esimerkiksi KotiMikron tilaajille maksutonta Keepit-tallennuspalvelua, Google Drive -palvelua tai jotakin muuta verkon lukuisista tallennuspalveluista.

Molemmat menetelmät ovat yhtä varmoja, joten niistä voi käyttää itselle sopivampaa tapaa.

Tallennustilan määrä on ratkaisevassa asemassa, sillä kookkaat tiedostot täyttävät nopeasti verkon tallennuspalvelujen maksutta tarjoaman tilan. Ulkoiseen kiintolevyyn mahtuu tiedostoja ainakin teratavun tai kahden ellei useammankin verran. Silloin varmuuskopiointia voi jatkaa vuosikausia tallennustilaa murehtimatta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".