Kun kello lyö keskiyöllä 31. joulukuuta, on perinteisten uuden vuoden lupausten aika. Hyvän terveyden toivominen itselle ja perheelle on yksi yleisimmistä toiveista tulevalle vuodelle. Tällä kertaa voit toivottaa ehjää vuotta 2024 myös perheesi uskolliselle apurille: tietokoneelle. Paras tapa pitää tietokone kunnossa ja puhtaana on seurata sen toimintoja ja torjua kaikki oireilut heti alkuunsa.

Ja mitäpä pahaa tietokoneellesi voisi tapahtua? Paljonkin, sillä on olemassa monenmoisia pieniä tiedostoja, jotka hidastavat tietokonettasi. Pyytämättäsi käynnistyviä ja työskentelyäsi vaikeuttavia ohjelmia kertyy pahimmillaan myös pitkäksi luetteloksi asti. Rekisterivirheetkin aiheuttavat paljon virheilmoituksia. Parhaidenkin uudenvuodenlupausten täyttämiseen voi olla vaikea kerätä energiaa. Tietokoneen kunnon takaaminen koko vuodeksi tuntuu varmasti hyvältä suunnitelmalta, mutta sen toteuttaminen käytännössä voi olla jo vaikeampaa.

Hyvä ohjelma tekee tehtävänsä

Koneen optimointi helpottuu onneksi paljon, jos käytät nyt saatavilla olevaa erinomaista työkalua. Nero TuneItUP Pro on erittäin ammattimainen optimointiohjelma, jollaisesta normaalisti joutuisi maksamaan satoja euroja valmistajalle. Kotimikro on kuitenkin sopinut Neron kanssa, että lehden lukijat voivat käyttää ohjelmaa ilmaiseksi koko vuoden 2024 ajan.

Saat euroakaan maksamatta käyttöösi laajan valikoiman optimointityökaluja, joiden käyttäminen suoraan Windowsissa olisi vaikeaa ja todella aikaa vievää. Tässä artikkelissa kerromme, miten voit optimoida tietokoneesi uutta vuotta varten Nero TuneItUp Pro -ohjelmalla. Tämä kannattaa toistaa vähintään kerran neljännesvuosittain loppuvuoden 2024 ajan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".