Saat käyttöösi BoostSpeed 9:n täysversion kirjoittamalla asennuksen aikana tuoteavaimen sille varattuun paikkaan. Tuoteavaimen saat ohjelmaa esittelevästä artikkelista. Käyttöoikeuksia on jaossa vain rajattu määrä, joten varmista omasi rekisteröimällä ohjelma heti.

HUOM: Lehdestä jäi pois tieto, että tuoteavain antaa ohjelman käyttöoikeuden 1. kesäkuuta 2020 saakka.

Yksi napsautus riittää siihen, että ohjelma ryhtyy etsimään koneesta turhia väliaikaisia tiedostoja, jotka poistamalla saa raivattua lisää tallennustilaa ja muistikapasiteettia.

Kyseessä ovat usein selaimen välimuistin tiedostot tai eri ohjelmien pienet lokitiedostot, joita ani harva ylipäätään tarvitsee koskaan. Kenenkään ei siis tarvitse pelätä, että perheen kuvakokoelma tai tärkeitä järjestelmätiedostoja tulee tuhottua vahingossa.

Lisäksi ohjelma tekee järjestelmätiedostoista varmuuskopion, joten tiedostot voi tarvittaessa palauttaa.

Ensimmäisen tarkistuksen jälkeen toimenpidettä ei välttämättä tarvitse toistaa itse. BoostSpeedin saa ajastettua niin, että se tarkistaa koneen ja korjaa mahdolliset ongelmat automaattisesti haluttuna ajankohtana.

HUOM! Ohjelma tarjoaa päivitystä uuteen versioon. Kyseessä on ohjelman uusi maksullinen versio, johon saamasi tuoteavain ei kelpaa. Älä siis päivitä, jos haluat edelleen käyttää ilmaista versiota.

Huomaa myös, että tietoturvaohjelmat, kuten Malwarebytes Antivirus ja ESET Antivirus, saattavat estää ohjelman asennuksen. Ota siinä tapauksessa Auslogics BoostSpeedin asennuksen ajaksi virustutkasi pois päältä ja ota se asennuksen jälkeen taas käyttöön.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".