KotiMikrossa kerrotaan usein, miten poistaa tietokoneelta ohjelmia, jotka ovat käyneet tarpeettomiksi. Mutta Windowsin mukana tulevia ohjelmia ei voi noin vain poistaa.

Geek Uninstaller on erikoisohjelma, jolla saa poistettua myös Windowsiin kuuluvia oletusohjelmia, mikä vapauttaa lisää levytilaa ja myös selkeyttää yleisnäkymää.

Geek Uninstaller on suunniteltu poistamaan ohjelmia samaan tapaan kuin Windowsin oma ohjelmien poistotoiminto, mutta Geek toimii astetta tehokkaammin niin, että myös Sähköpostin ja Kalenterin kaltaiset Microsoftin omat sovellukset saa poistettua. Menettelytapa on aivan samanlainen kuin mitä tahansa tavallista ohjelmaakin Windowsista poistaessa.

Upouudessa tietokoneessa on lähes säännönmukaisesti joko laitevalmistajan tai sen yhteistyökumppaneiden valikoimia ohjelmia.

Joidenkin esiasennettujen ohjelmien tehtävänä voi olla varmistaa, että vaikkapa kiintolevy tai verkkokortti toimii moitteetta, mutta joitakin valmiiksi asennettuja ohjelmia ei tarvita koskaan mihinkään. Myös tietokoneen mukana tulleet esiasennetut ohjelmat voi poistaa perusteellisesti Geek Unnistallerin avulla.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".