Onko tietokoneesi pullollaan tiedostoja? Ovatko Työpöytä ja ladattujen tiedostojen kansio yhtä tiedostotyyppien sekamelskaa? Siinä tapauksessa on aika hankkia oma henkilökohtainen tiedostojen siivooja. Uusi ahkera apulaisesi on File Organizer, ja pikaisen harjoittelun jälkeen voit luottaa, että se siivoaa taidolla myös ne kansiot, joihin et ehkä itse koskaan kajoaisi.

Abelssoftin työkalun avulla sekalaisen sälän osaset löytävät oman paikkansa oikeista kansioista. Ohjelmassa voi määrittää sääntöjä sille, mitä asiakirjoille, kuvatiedostoille ja muille tiedostoille tapahtuu, kun ne päätyvät johonkin tiettyyn kansioon. Kun säännöt on määritetty, ohjelma ottaa tilanteen haltuunsa, valvoo kaikkia lajittelukansioon päätyviä tiedostoja ja lähettää ne suoraa päätä oikeaan määräpaikkaansa. Ohjelmassa on useita vaihtoehtoja yksityiskohtaisten sääntöjen luomiseen.

Seuraavilla sivuilla vaihe vaiheelta näytettävä konkreettinen esimerkki on vain yksi monista. Sääntöjä voi määrittää tiedoston koon, tiedostonimen, viimeisen muutospäivän ja muiden kriteerien mukaan. Koska ohjelma avautuu automaattisesti Windowsin kanssa, voit alkuasetusten tekemisen jälkeen ottaa rennosti ja antaa uuden digitaalisen palvelijasi vastata lajittelusta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".