Wise Care 365 -ohjelman ansiosta tietokone voi saada takaisin menetetyn tehonsa ja vaikuttaa lähes uudelta. Vain muutamalla hiiren napsautuksella voit helposti poistaa kaikki käyttökelvottomat tiedostot tietokoneelta, nopeuttaa käynnistymistä, optimoida järjestelmän ja vauhdittaa kiintolevyn toimintaa. Sinun ei tarvitse olla käyttöjärjestelmien ja tietokonekomponenttien asiantuntija tämän tekemiseen. Aseta vain valintamerkki ja kerro ohjelmalle, mitä haluat optimoida, niin Wise Care 365 huolehtii tietokoneesta.

Varaa ensin kuitenkin muutama minuutti tietokoneen skannaamiseen ohjelmalla, jotta saat nopeasti selville, käyttääkö tietokone energiaa turhiin prosesseihin. Sen jälkeen ohjelmaa voidaan käyttää tietokoneen optimointiin tai puhdistukseen. Voit esimerkiksi saada koneen käynnistymään nopeammin tai etsiä ja poistaa kiintolevyn suurimmat tiedostot helposti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".