Find.Same.Images.OK sukeltaa pikselitasolla kiintolevyllä olevien kuvien tarkasteluun. Se vertaa kuvien yksittäisiä pikseleitä, ja ohjelma pystyy antamaan arvion siitä, onko kahdessa tai useammassa kuvassa sama kuvauskohde.

Find.Same.Images.OK löytää identtisiä kuvia, vaikka ne olisivat eri formaateissa – esimerkiksi png ja jpg – ja myös silloin, kun kuvat on käännetty tai peilattu. Voit siis myös löytää samanlaiset kuvat, jotka olet ottanut puhelimellasi pystysuuntaisina ja sitten kääntänyt ne tietokoneella. Ohjelma tunnistaa myös samanlaiset kuvat, vaikka yhden kuvan kirkkaus olisi erilainen, se olisi negatiivi tai sen pikselikoko olisi erilainen.

Kun tarkastelet samankaltaisten kuvien luetteloa, sinun kannattaa pitää ohjelmassa se kuva, jolla on suurin pikselikoko, jotta voit tallentaa parhaan alkuperäisen kuvan.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".