Olisit pian monimiljonääri, jos saisit vaikkapa viisisenttisen jokaisesta Windows-tietokoneesta, jonka työpöydällä on sininen taustaväri ja oikealla puolella iso ikkunakuvake tai aaltomainen kukka. Valtaosa Windows 10:ntä ja 11:tä käyttävistä tietokoneista näyttää visuaalisesti aivan samalta, ja niissä on täsmälleen samanlainen Microsoftin oletustausta.

Tylsyydestä pääsee nyt eroon vaivatta. Tarvitaan vain muutama määrätietoinen hiiren napsautus, niin olet valinnut erilaisen taustan, joka on kauniimpi katsella ja saa tietokoneesi erottumaan joukosta. On tietenkin sinusta itsestäsi kiinni, minkä kuvan haluat omalle työpöydällesi.

Se voi olla valokuva rakkaistasi, kaunis maisemakuva tai kuva luonnonilmiöstä, kuten ensilumi tai kevään ensimmäiset lehdet pihakoivussa. Näytämme seuraavaksi, kuinka vaivatonta on vaihtaa täysin erilainen taustakuva työpöydälle Windows 10:ssä sekä 11:ssä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".