E-kirja auttaa saamaan kaiken irti sekä uusista Windows 11 -työkaluista että toiminnoista, jotka saattavat olla tuttuja aiemmista Windows-versioista. Oppaan 86 sivua ovat täynnä vinkkejä ja niksejä, joiden avulla navigoit helposti uudessa käyttöjärjestelmässä.

OSA 1: JOHDANTO

Tervetuloa Windows 11 -käyttäjäksi

Windows 11 antaa tietokoneelle uudenlaisen ulkoasun ja lisää siihen täysin uusia mahdollisuuksia. Katso, miten pääset parhaiten alkuun uuden Työpöydän, pienoissovellusten ja minimalistisen aloitusvalikon käytössä.

OSA 2: ULKOASU

Paranna Windows 11:n ulkoasua

Windows 11:n ulkoasua voi säätää monin eri tavoin, jotta käyttöjärjestelmä on kuin tehty sinulle. Voit muuttaa asetuksia puhtaasti esteettisistä syistä, mutta myös tehdäksesi tietokoneen käytöstä entistä kätevämpää.

OSA 3: ASETUKSET

Optimoi Windows 11:n asetukset

Windows 11:n asetukset on uudistettu täysin, joten kaikki olennaiset toiminnot ovat nyt helpommin löydettävissä. Voit säätää useimpia tietokoneen parametreja asetuksissa.

OSA 4: RESURSSIENHALLINTA

Tiedostojen ja kansioiden helppo käyttö

Windows 11:n Resurssienhallinta on yksi tietokoneen tärkeimmistä ohjelmista. Sen kautta pääset käsiksi kaikkiin kuviisi, asiakirjoihisi, videoihisi ja muihin tietoihin – ja uusi Resurssienhallinta on aiempaa selkeämpi.

OSA 5: MICROSOFT STORE

Lataa uusia sovelluksia, elokuvia ja pelejä tietokoneellesi

Microsoft Storesta löytyy työkaluja, joita varsinaisesta Windows 11:stä puuttuu. Tässä osassa näytämme, miten lataat kaupasta nopeasti sovelluksia ja paljon muuta kiinnostavaa sisältöä.

OSA 6: MICROSOFT EDGE

Hyödynnä Edge-selaimen käteviä toimintoja

Windows 11:een sisältyvä Microsoftin Edge-selain on kehittynyt nopeasti. Se on nyt täysin kilpailijoidensa tasolla – ja monilta osin jopa niitä parempi.

OSA 7: SÄHKÖPOSTI

Kirjoita ja lue sähköpostiviestejä Windowsissa

Windows 11:ssä on valmiina erinomainen ohjelma sähköpostien lukemiseen ja kirjoittamiseen. Se sisältää kaikki tarvittavat työkalut sähköpostin hallintaan.

OSA 8: VALOKUVAT-SOVELLUS

Tee videoista ja kuvista parempia

Windows 11:n sisäisen Valokuvat-sovelluksen avulla saat kattavan yhteenvedon valokuvistasi. Voit jopa tehdä niistä upean diaesityksen.

OSA 9: WINDOWSIN TIETOTURVA

Suojaa tietokoneesi kaikilta uhilta

Microsoftilla ja Windows 11:llä on tehokas puolustus viruksia haittaohjelmia, kiristyshaittaohjelmia ja haitallisia sovelluksia vastaan. Esittelemme Windowsin suojauksen ja näytämme tärkeimmät asetukset.

OSA 10: PIENOISSOVELLUKSET

Säätiedot, valokuvat ja uutiset Työpöydällä

Windows 11 -pienoissovellusten avulla sinun ei tarvitse avata selainta, jos haluat nähdä sääennusteen, lukea uutisia, tarkistaa pörssikurssit tai seurata suosikkiurheiluasi. Näet kaikki nämä ja paljon muuta uudessa pienoissovellusvalikossa.

OSA 11: WI-FI JA BLUETOOTH

Vaivaton pääsy nettiin

Hyvin toimiva verkko on ratkaisevan tärkeä Windows 11:n käyttökokemuksen kannalta. Näytämme tärkeimmät asetukset, jotta voit käyttää internetiä ja liittää lisälaitteita langattomasti tietokoneeseen.

OSA 12: MICROSOFT ONEDRIVE

Tallenna tiedostosi verkkoon OneDriven avulla

Microsoftin OneDrive on Windows 11:n kiinteä osa, ja sen avulla voit tallentaa tärkeimpien tiedostojesi kopiot verkkoon, jolloin sinulla on aina varmuuskopiot tärkeistä asiakirjoista ja kuvista.

OSA 13: KALENTERI JA MICROSOFT TO DO

Kaikki muistettava yhdessä paikassa

Muistatko päivän tehtävät sekä sukujuhlat kuukauden päästä? Windows 11:n kanssa kiireinen arki ei estä kaiken muistamista.

OSA 14: TIEDOSTOJEN JAKO WINDOWS 11:SSÄ

Jaa kansioita ja tiedostoja eri tietokoneiden välillä

Jos sinulla on kotonasi useampia tietokoneita, voit käyttää langatonta verkkoa tiedostojen jakamiseen eri tietokoneille. Jakaminen on todella helppoa Windows 11:ssä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".