Tiedämme kaikki klassisen vastalääkkeen hitaalle käynnistykselle: poista mahdollisimman monta ohjelmaa käynnistyksestä. Olemme aiemmin opettaneet tätä reseptiä täällä lehdessä erikoisohjelmien avulla, mutta siinä on haaste, jota emme ole koskaan oikein pystyneet ratkaisemaan. Koska vaikka Windowsin käynnistysaika hyödyttää ohjelmien poistamista käynnistyksestä, meidän on avattava ne manuaalisesti myöhemmässä vaiheessa. Ja sekin vie aikaa.

Toisin sanoen, olemme jo pitkään tarvinneet kultaista keskitietä, jossa ohjelmat ovat siellä, kun niitä tarvitaan, mutta samalla eivät puutu liian aggressiivisesti Windowsin käynnistykseen. Ja juuri tämän kompromissin tarjoaa ilmainen Startup Delayer -ohjelma, johon tutustut mukavasti tässä artikkelissa.

Avain hyvään ja sujuvaan Windowsin käynnistymiseen on viivyttää valittujen ohjelmien avaamista. Viivyttämällä ohjelmia pääset tiedostoihisi Resurssienhallinnassa tai aloitat jonkin ohjelman käytön mahdollisimman nopeasti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".