Missä kukin on? Se on yksinkertainen kysymys, johon on kuitenkin usein vaikea vastata täsmällisesti. Niin käy ehkä keskellä kiireistä arkea, kun kaikilla perheenjäsenillä on moninaisia tehtäviä ja harrastuksia. Tai silloin, kun lomailette yhdessä ja matkaseurueen jäsenten eri toiveet on yhdistettävä – sekä kaikki halutut matkakohteet nähtävä ja koettava samalla, kun aikataulu on tiukka.

Life360-sovelluksella on helppo pitää koko perhe järjestyksessä. Kirjaimellisesti. Kun sovellus on asennettu perheen puhelimiin, voitte nimittäin koko ajan nähdä, missä kaikki ovat juuri nyt, missä he ovat olleet ja jopa sen, kuinka paljon heidän puhelimissaan on virtaa jäljellä. Kaikki tämä näkyy selkeässä sovelluksessa, jolla voi helposti ja nopeasti tarkistaa, missä kukin on. Perheenjäsenet näkyvät nimittäin pieninä kuvakkeina kartalla, joten voitte koko ajan seurata toistenne täsmällistä sijaintia.

Jaa sijainti kaikille, joille haluat

Life360 toimii siten, että perustat ensin itsellesi käyttäjätilin ja luot ohjelmassa niin kutsutun kehän. Kehä on ryhmä ihmisiä, joille haluat jakaa sijaintisi, kuten perheesi jäsenet. Kun kehä on luotu, siihen liitetään ainutlaatuinen koodi. Voit jakaa tämän koodin niille, joille haluat kertoa sijaintisi. Tämä vaatii tietysti sitä, että perheesi muutkin jäsenet asentavat puhelimiinsa Life360:n.

Se käy nopeasti, kun noudatat seuraavilla sivuilla olevia ohjeita. Näytämme vaiheittain, miten saat kaiken toimimaan.

Löydätte toisenne helposti

Kun osallistujat on liitetty kehääsi, voitte nähdä toisenne kartalla, kun avaatte sovelluksen puhelimessanne. Sijainnin jako tapahtuu koko ajan reaaliajassa, joten jos joku jäsenistä jättää kävelykadun tungoksen 30-asteisessa Madridissa ja vaeltelee sivukaduilla, kaikki näkevät sen heti ja voivat salamannopeasti lähteä samaan suuntaan ja tavata toisensa jossain viileämmässä paikassa.

Seuraavilla sivuilla näytämme, miten sinä ja perheesi käytätte sovellusta. Voit esimerkiksi poistaa sijainninjaon käytöstä tietyksi ajaksi tai tarkistaa, missä tulikaan oltua eilen.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".