Tietokoneella saattaa olla edellisten Windows-versioiden jäänteitä, ohjelmistopäivitysten rippeitä ja muita tiedostoja, joita ei käytetä mihinkään ja jotka vain syövät turhaan tallennustilaa.

Syvälle Windowsin uumeniin kätkeytyneiden tiedostojen löytäminen on Auslogics Windows Slimmerin erikoisalaa. Slimmer siivoaa tietokoneesta turhat ohjelmat ja turvallisesti, sillä ohjelma on suunniteltu poistamaan vain tarpeettomat tiedostot.

Ole tarkkana ohjelmaa asentaessa, sillä asennusohjelma tarjoaa kylkiäisiä. Niistä voi kieltäytyä, sillä ne eivät ole tarpeellisia ohjelman käytön kannalta.

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.