Kiintolevylle kertyneiden tarpeettomien tiedostojen poistaminen voi olla työläs tehtävä. Ensinnäkin siihen saattaa kulua rutkasti aikaa, eikä sittenkään voi olla täysin varma, että tiedostoista pääsee lopullisesti eroon vain viskaamalla ne roskakoriin. Tuntikausia kestävältä kansioiden penkomiselta välttyy käyttämällä Wise Disk Cleaner -ohjelmaa.

Parilla hiiren napsautuksella saa siistittyä koko tietokoneen ja puhdistettua kiintolevyltä turhia tiedostoja. Ohjelma valikoi kiintolevyltä tärkeimmät siistittävät alueet, ja sitten tietokone puhdistetaan täysin automaattisesti. Ohjelma tyhjentää samalla roskakorin käyttäjän puolesta, ja Wise Disk Cleaner kykenee hävittämään myös netin selaustietoja, kuten verkkoselaimen salasanoja ja evästeitä. 

Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi päättää itse, mihin siivousurakka kohdistetaan. Sen saa tehtyä lisäämällä siivouslistalle tiedostotyyppejä tai poistamalla niitä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".