Windowsissa on käteviä ja helposti säädettäviä asetuksia. Voit esimerkiksi muuttaa näytön tarkkuutta tai asettaa päivämäärän ja ajan näkyviin Työpöydälle.

Käyttöjärjestelmässä on kuitenkin myös taustalla olevia toimintoja, jotka ovat niin kehittyneitä, että vain asiantuntijat pystyvät ymmärtämään, mitä ne muuttavat. Tämä koskee suurelta osin tiettyjä kehittyneitä verkkoasetuksia, joita tavan tallaajalla ei ole mahdollisuutta optimoida – ei ainakaan ilman merkittävää Windows-vikojen riskiä.

Jos haluat optimoida tai korjata nämä internetyhteyden asetukset, sinun täytyy ottaa yhteyttä tietoverkkoihin erikoistuneisiin IT-ammattilaisiin tai käyttää erityistä ohjelmaa, joka huolehtii kaikista teknisistä vaatimuksista.

Ashampoo Internet Accelerator 3 pystyy valitsemaan oikeat asetukset Windowsin edistyneiden asetusten joukosta. Sinun tarvitsee vain napsauttaa muutamaa ohjelman painiketta. Se optimoi internetyhteyden, joka toimii paljon aikaisempaa vakaammin ja joissakin tapauksissa myös nopeammin. Ohjelma säätää myös liikenteen priorisointia, joten esimerkiksi Netflixin ja muiden palveluntarjoajien videoiden suoratoisto toimii entistä sujuvammin ja keskeytyksittä.

Internet Accelerator -työkalu analysoi verkkoyhteydet huolellisesti ennen muutosten tekemistä, joten voit käyttää sovellusta myös varmistaaksesi, että kaikki tietokoneen asetukset on tehty optimaalisesti.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".