Veikkaanpa, että olet tarkistanut sähköpostisi tänään ainakin kerran joko tietokoneellasi tai kännykälläsi. Me kaikki vietämme päivittäin paljon aikaa sähköpostin parissa. Kirjallinen viestintä niin työasioissa kuin läheisten kanssa tapahtuu lähes yksinomaan sähköpostitse.

Siksi onkin entistä tärkeämpää, että tunnemme sähköpostisovelluksemme hyvin ja osaamme käyttää niiden tarjoamia älyominaisuuksia tehokkaasti. Olemme keränneet tähän artikkeliin parhaat vinkkimme, jotka jokaisen sähköpostia käyttävän tulisi tietää.

Esimerkiksi pelkästään monivaiheisen tunnistuksen käyttöönotto vaikeuttaa hakkereiden hyökkäyksiä. Vinkkimme sisältävät myös niksejä, jotka voivat muuttaa tapaasi käyttää sähköpostiasi. Tällaisia ovat esimerkiksi bcc-painikkeen valitseminen cc-painikkeen sijasta vastaanottajia lisätessäsi. Vain yhdellä lisänapsautuksella varmistat, etteivät vastaanottajasi saa turhia vastausviestejä.

Gmail, Outlook ja kilpailijat

Googlen Gmail on suosituin sähköpostipalvelu, ja ainakin kolmannes tämän lehden lukijoista käyttää sitä. Seuraavana on Outlook, joka on Windowsin ilmainen sähköpostiohjelma. Tässä artikkelissa esittelemme useita erinomaisia erikoisominaisuuksia, joita Google ja Microsoft tarjoavat sähköpostin käsittelyyn.

Tarjoamme vinkkejä myös muiden sähköpostiohjelmien käyttäjille. Saat runsaasti vinkkejä siitä, miten voit käyttää sähköpostiasi tehokkaasti ja tietoturvan taatusti huomioiden.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".