Yhden tai useamman valokuvan liittäminen sähköpostiviestiin on suhteellisen helppoa, mutta tätä suuremman kuvamäärän lähettäminen samanaikaisesti sähköpostilla on edelleen jostakin syystä haastavaa. Ashampoo Photo Mailer -ohjelman avulla sinun tarvitsee vain valita haluamasi kuvat tietokoneelta ja sähköpostiosoite, johon ne lähetetään. Ohjelma varmistaa, että kaikki kuvat lähetetään muutamassa minuutissa.

Kun lähetät valokuvia Ashampoo Photo Mailerin kautta, ohjelma säätää kuvien kokoa automaattisesti. Tämä säätö on tarpeen sähköpostipalveluntarjoajien tilavaatimusten täyttämiseksi, ja sitä käytetään vain, jos haluat minimoida ohjelman lähettämien sähköpostiviestien määrän. Ennen kuin ohjelma voi lähettää kuvat, valitse vastaanottajalle lähetettävien kuvien laatu. Kuville on valittavana neljä laatutasoa. Valitusta tasosta riippuen ohjelma muokkaa kuvia automaattisesti ja liittää ne tarvittavaan määrään sähköpostiviestejä.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".