KotiMikro-lehden edellisessä numerossa esittelimme uuden yhteistyökumppanimme Onlimen, joka tarjoaa kaikille lukijoille 100 Gt ilmaista tilaa varmuuskopiointiin verkossa.

Etunurkkaan tallennetussa artikkelissa näytimme myös, miten Onlimen tietokoneohjelma otetaan käyttöön. Onlime tarjoaa myös kätevän sovelluksen puhelimelle ja tabletille – sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille. Sen avulla voi varmistaa, että myös niillä olevat kuvat ja videot kopioidaan turvallisesti.

Onlimen sovelluksen ansiosta puhelimen sisältämien tärkeiden muistojen menettämisestä ei tarvitse enää olla huolissaan. Kuvat kopioituvat Onlimen palvelimille automaattisesti heti ottohetkellä. Sovellus voi myös auttaa poistamaan kuvia, jotka on jo kopioitu Onlimen palvelimille. Karsiminen vapauttaa huomattavasti tilaa puhelimella ja tabletilla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".