KotiMikro-lehden tilaajana saat nyt käyttöösi 100 Gt ilmaista varmuuskopiointitilaa verkossa kahden vuoden ajaksi tanskalaiselta Onlime-yritykseltä.

Tarjous on voimassa 31. joulukuuta 2022 asti.

Kun olet rekisteröitynyt napsauttamalla Saat 100 Gt ilmaista tallennustilaa, voit asentaa Onlimen ohjelman tietokoneellesi ja sovelluksen puhelimelle tai tabletille, jossa on Android tai iOS.

Kun ohjelma ja sovellus on asennettu, kuvat ja valitut tietokoneen kansiot synkronoidaan automaattisesti Onlimen turvallisille varmuuskopiointipalvelimille, jotta tiedot eivät enää koskaan katoa.

Puhelinsovelluksen kätevän toiminnon avulla puhelimelta voidaan poistaa helposti ne kuvat, jotka on jo tallennettu turvallisesti Onlimen palvelimille. Saat siis palautettua useita gigatavuja tallennustilaa puhelimeesi yhdellä näytön napautuksella.

Täällä tietosi ovat

Tiedostosi tallennetaan turvallisesti palvelimille Norjan Stavangeriin, joten sinun ei tarvitse enää luottaa amerikkalaisiin konglomeraatteihin. Onlimella on myös käytössä dataetiikka, jonka mukaan yritys ei koskaan kerää tietojasi tai myy niitä edelleen, mikä on vaarana käytettäessä amerikkalaisia varmuuskopiointiyrityksiä.

Onlimen palvelinkeskus on kaivettu satojen metrien syvyyteen Norjan vuoristoon, ja keskukseen pääsee vain veneellä. Aiemmin paikka oli NATO-asevarasto, mutta nyt sitä käytetään Onlimen asiakkaiden varmuuskopioille.

Onlimes datacenter er hugget ind i et bjerg i Norge og var tidligere en base for forsvarssamarbejdet NATO.

Onlimes datacenter er hugget ind i et bjerg i Norge og var tidligere en base for forsvarssamarbejdet NATO.

Ohjelma ja asiakaspalvelu ovat englanninkielisiä

Onlime-ohjelma ja sovellus ovat englanninkielisiä, ja yrityksellä on myös asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palvelusta.

Voit ottaa yhteyttä Onlimen asiakaspalveluun osoitteeseen: [email protected]

Vieraile Onlimen datakeskuksessa Norjan tuntureilla.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".