Valokuvien, videoiden ja muiden omien tiedostojen katoamista ei uskalla edes ajatella. Siksi niistä pitää ottaa varmuuskopiot, ja tässä on erinomainen ja ilmainen työkalu siihen tarkoitukseen.

Varmuuskopio turvaa tiedot kiintolevyn hajoamisen tai muun vahingon lisäksi esimerkiksi kannettavan katoamisen tai varkauden varalta. Kaikissa tapauksissa katastrofilta voi välttyä, kunhan tiedostoista on olemassa ajan tasalla olevat varmuuskopiot, joilta tiedot saa palautettua ennalleen. Easeus Todo Backup Free -ohjelmalla saa tehtyä helposti varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi tai koko kiintolevystä.

Tutustu varmuuskopioinnin tekemiseen

Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Tilaajaedut” ja edelleen ”Ota yhteyttä”.