Valokuvien, videoiden ja muiden omien tiedostojen katoamista ei uskalla edes ajatella. Siksi niistä pitää ottaa varmuuskopiot, ja tässä on erinomainen ja ilmainen työkalu siihen tarkoitukseen.

Varmuuskopio turvaa tiedot kiintolevyn hajoamisen tai muun vahingon lisäksi esimerkiksi kannettavan katoamisen tai varkauden varalta. Kaikissa tapauksissa katastrofilta voi välttyä, kunhan tiedostoista on olemassa ajan tasalla olevat varmuuskopiot, joilta tiedot saa palautettua ennalleen. Easeus Todo Backup Free -ohjelmalla saa tehtyä helposti varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi tai koko kiintolevystä.

HUOM: Jos varmistuksessa ulkoiselle kiintolevylle on ongelmia, alusta levy ennen kuin otat sen varmuuskopiointikäyttöön. Napsauta asemaa kakkospainikkeella ja valitse esiin tulevasta kohdevalikosta rivi Alusta. Huomaa, että alustus tyhjentää levyn kokonaan.

HUOM: Jos varmuuskopion palautuksessa tulee ilmoitus Linux emergency disk cannot support GPT disk. Please create WinPE emergency disk and try again, valitse Create Now ja edelleen Create. Tämän jälkeen pääset jatkamaan palautusta.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".