Kotikäyttöön tarkoitettujen valvontakameroiden laatu on kehittynyt viime vuosina valtavasti. Parempi tallennustekniikka ja internetyhteyden suurempi kaistanleveys eivät ole parantaneet pelkästään kuvanlaatua. Kameroihin on lisätty myös useita erilaisia toimintoja. Testikameroissamme on valonheitin, tutka, sireeni, kaiutin ja mikrofoni.

Myös ohjelmistoon, jolla kameroita ohjataan ja jota käytetään puhelimelta käsin, on tullut merkittäviä parannuksia. Olemme erityisen iloisia siitä, että autot, ihmiset ja eläimet erotellaan automaattisesti, jotta turhat hälytykset voidaan välttää. Kasvojentunnistus on myös suuri etu silloin, kun perheenjäseniä on useita, jotta kamera ei hälytä täysin turhaan, kun joku perheenjäsenistä saapuu kotiin.

Voit valita, haluatko kiinteästi asennettavan ja talon ulkoiseen virtalähteeseen yhdistettävän kameran vai täysin langattoman akkukäyttöisen mallin. Jos haluat vain valvoa sisätiloja ja kytkeä kameran pistorasiaan, tarjolla on ratkaisuja myös siihen. Meitä ilahduttavat kätevät akkukäyttöiset kamerat, jotka on erittäin helppo asentaa ja jotka toimivat jopa kuukausien ajan yhdellä latauksella. Emme kuitenkaan voi antaa takuuta seuraavilla sivuilla ilmoitetuista akkujen kestoista. Nämä ovat valmistajien ilmoittamia aikoja, emmekä pystyneet tarkistamaan lupauksia pelkästään muutaman testiviikon aikana.

Aiemmat kokemuksemme valvontakameroista ovat kuitenkin osoittaneet, että aika on harvoin paljon yli puolet luvatusta – ainakaan silloin, jos kamera siirtää kuvaa usein internetiin.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".