HUOMAA:

Ohjelmasta on tällä hetkellä käytössä vain englanninkielinen versio suomenkielisessä versiossa olevan vian takia.

Norton Power Eraser on ohjelma, joka tarkistaa tietokoneen käynnistysprosessin perusteellisesti. Tarkistuksen yhteydessä se saattaa löytää haittaohjelmia, joita tavallinen virustorjuntaohjelma ei aina havaitse. Sen vuoksi Norton Power Eraser on erinomainen täydennys käytössä olevalle tietoturvasuojalle.

Power Eraser on tehty poistamaan myös niin sanotut piilohallintaohjelmat eli rootkitit. Ne muodostavat eräänlaisen takaoven, jonka kautta hyökkääjät pääsevät tietokoneelle.

Norton Power Eraser laatii luettelon tarkistuksen aikana löytämistään epäilyttävistä kohteista. Tiedostot, jotka Power Eraser tunnistaa haitallisiksi, on kehystetty punaisin viivoin ja valittu poistettaviksi tai korjattaviksi. Käyttäjän tarvitsee vain napsauttaa yhtä painiketta, niin ohjelma tekee haitakkeet vaarattomiksi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".