Tietokoneillamme on paljon yksityisiä valokuvia, pankkitietoja ja muita yksityisiä asiakirjoja, ja on tärkeää, että nämä tiedostot on suojattu asianmukaisesti. On epämiellyttävä ajatus, että asiattomilla henkilöillä olisi pääsy yksityisiin tietoihin. Jos pahantahtoiset hakkerit pääsevät esimerkiksi pankkitietoihisi, se voi tulla kalliiksi. Näin ollen luottamukselliset asiakirjasi on säilytettävä turvallisessa paikassa, ja Steganos Safe 21 -ohjelma on tähän hyvä ratkaisu. Kun suojaat tiedostosi ohjelmalla, luot kassakaapin, jonne tiedostot piilotetaan ja suojataan salasanalla. Voit lisätä jopa 2 teratavua dataa Steganos Safe 21:n kassakaappiin, joka varmistaa erityisen vahvan salauksen avulla, ettei kukaan muu pääse käsiksi tiedostoihisi.

Huomaa, että sinun on rekisteröidyttävä viimeistään 1. maaliskuuta 2022, jos haluat saada ohjelman ilmaiseksi koko vuodeksi.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".