Jos käytät useita tietokoneita, tiedät myös tämän ongelman: Käyttämäsi tiedosto on toisessa tietokoneessa. Ärsyttävää ja epäkäytännöllistä. Ja missä oli USB-avain, jota käytät yleensä tiedostojen siirtämiseen tietokoneiden välillä? Ehkä sinun pitäisi vain lähettää tiedostot itsellesi sähköpostitse. Sen lisäksi, että tiedostot ovat liian suuria, eikä niitä siksi voi liittää sähköpostiin.

Ratkaisu ongelmaan on nimeltään Payload, ja se on aivan uusi Etunurkka -ohjelma, joka ratkaisee äärimmäisen yksinkertaisella tavalla tiedostojen siirtämisen ja jakamisen kotona olevien tietokoneiden välillä. Oletetaan esimerkiksi, että pöytäkoneellasi on elokuva, jonka haluat siirtää kannettavalle tietokoneelle, jonka voit ottaa mukaasi loma-asunnolle. Ensin käynnistät Payloadin pöytätietokoneella, sitten käynnistät sen kannettavalla tietokoneella.

Ja sitten on vain asia valita elokuva pöytätietokoneelta ja siirtää se kannettavaan tietokoneeseen. Sitten elokuva on lähetetty.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".