Kaikki, jotka käyttävät samassa osoitteessa useita tietokoneita, tietävät tilanteen: Tarvittava tiedosto on ”väärällä” tietokoneella. Ärsyttävää ja hankalaa! Entä missä on se USB-muistitikku, jolla tiedostoja yleensä siirretään tietokoneiden välillä? Ehkä tiedostot pitäisi vain lähettää omaan sähköpostiin... Mutta voi ei – tiedostot ovat niin suuria, ettei niitä voi liittää sähköpostiviestiin!

Ongelman ratkaisu on nimeltään Payload. Etunurkasta ladattava uusi ohjelma helpottaa tiedostojen siirtämistä ja jakamista samassa taloudessa olevien tietokoneiden välillä. Oletetaan esimerkiksi, että pöytätietokoneellasi on elokuva, jonka haluat siirtää kannettavalle tietokoneelle, jotta voit ottaa sen mukaan kesämökille. Käynnistä siinä tapauksessa ensin Payload pöytätietokoneella ja käynnistä sitten sama ohjelma kannettavalla.

Valitse elokuva pöytätietokoneelta ja siirrä se kannettavaan tietokoneeseen. Vain pieni hetki ja tiedosto on siirretty. Yksi Payloadin suurimmista eduista on se, että sen käyttöönotto ja käyttö on erittäin helppoa. Ohjelma ei edellytä erityisiä teknisiä taitoja tai kokemusta, ja tiedostojen lähettämisen ja vastaanottamisen voi aloittaa jo muutaman minuutin jälkeen.

Ohjelmalla voi siirtää monia eri tiedostotyyppejä, kuten kuvia, videoita, asiakirjoja ja musiikkitiedostoja. Samalla kerralla voi lähettää useita tiedostoja tai jopa kokonaisia kansioita. Ohjelma on erittäin kätevä suurten tiedostojen siirtämiseen. Lisäksi se toimii eri käyttöjärjestelmissä, joten tiedostoja voi siirtää helposti esimerkiksi Windows 10:stä Windows 11:een tai päinvastoin. Lisäksi Payloadin käyttö on erittäin turvallista. Kaikki ohjelman kautta siirrettävät tiedostot salataan ja suojataan luvattomalta käytöltä, etteivät ne päädy vääriin käsiin.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".