TÄRKEÄÄ: Jotkut virustorjuntaohjelmat estävät SterJo Wireless Passwords -asennustiedoston käyttämisen, kun suoritat sen. Kyseessä on kuitenkin väärä positiivinen tulos eikä todellinen vaara. Siksi voit turvallisesti sallia ohjelman suorittamisen lisäämällä poikkeuksen virustorjuntaohjelmassasi.

Kuinka usein unohdat langattoman verkkosi salasanan ja käytät liikaa aikaa sen etsimiseen? Tämä ongelma poistuu kokonaan SterJo Wireless Passwords -ohjelmalla. Asenna ja avaa ohjelma, niin saat näkyviin luettelon kaikista langattomista verkoista, joihin olet koskaan kirjautunut tietokoneellasi – ja samalla niiden salasanoista.

Ohjelma näyttää sekä verkon nimen että verkkoon kirjautumiseen tarvittavan koodin. Molemmat voidaan kopioida suoraan leikepöydälle, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa Wi-Fin salasanaa, joka koostuu satunnaisesta numeroiden, kirjainten ja erikoismerkkien sarjasta. Sen sijaan voit liittää sen leikepöydältä mihin tahansa Windowsissa.

Tämä sisältö on tarkoitettu vain tilaajille

Näet sisällön, kun kirjaudut Etunurkkaan.
Etkö vielä ole tilaaja? Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla
  • Tilaajana saat:
  • Pääsyn yli 500 luotettavan ja tarkistetun ohjelman kokoelmaan
  • Vaiheittain etenevät käyttöopastukset suomeksi
  • Pääsyn foorumille, jolla voit kysyä neuvoa muilta käyttäjiltä
  • Uusimmat tuotetestit ja arviot
  • Lehden 12 viimeisintä numeroa näköislehtinä
  • Painetun lehden kotiin toimitettuna
Kaikki Etunurkan sisällöt ovat KotiMikron toimituksen valitsemia ja lukijoiden vapaasti ladattavissa. Etunurkan sisältö on tarkistettu markkinoiden johtavilla tietoturvatyökaluilla, joten Etunurkan ohjelmia ja muita sisältöjä voi käyttää turvallisesti. KotiMikron tilaaja voi jättää kysymyksiä Etunurkan ohjelmista ja muusta sisällöstä KotiMikron tukeen tai toimitukseen. Yhteystiedot löytyvät valitsemalla KotiMikron aloitussivulla Tilaajaedut-valikosta kohdan "Ota yhteyttä".